Er det greit å sette opp din venn og din ex

Innholdet kilde: Is it okay to Set up your Friend and your ex

Sette en venn opp med din ex kan være en vanskelig situasjon hvis du ikke er helt forberedt med konsekvensene. & nbsp; Mens du kan være full av gode intensjoner ved å prøve å fikse din venn og din ex opp, er det noen følelsesmessige regler å rette seg etter for at alle involverte parter for å være komfortabel med det. & Nbsp; Jeg en gang satt opp en venn av meg med min ex kjæreste og utrolig, det viste seg å være i orden, for det meste. & Nbsp; Men det var noen mindre problemer å stri med når alt var sagt og gjort. & Nbsp; Her er noen tips for å vite om det er greit å sette din venn opp med din ex slik at dine gode intensjoner trene positivt og ikke på en negativ måte.

Vær sikker på at du ikke har noen følelser for din ex før innstillingen ham opp med din venn. & nbsp; Selv om du tror du er over en ex, du kan fortsatt fosterforeldre følelser eller følelser for ham som ikke overflaten til du ser din venn og din ex sammen. & Nbsp; Dette er den harde delen om å prøve å fikse en venn og din ex kjæreste opp. & Nbsp; Noen ganger, selv om vi vil ha noe å gjøre med et tidligere forhold, følelser av sjalu, usikkerhet og sinne kan komme om fra å se din ex med en annen kvinne … spesielt hvis at kvinnen er en venn av deg. & Nbsp; Siden hun er din venn, sjansene er, vil du være rundt henne og din ex ofte og må forholde seg til å se de to sammen. & Nbsp; Dette kan føre til at du noen hjertesorg og tvinge deg til å håndtere følelser du trodde var borte. & Nbsp; Dersom, på den annen side, er du helt over din ex og kan forholde seg til ham å være sammen med en annen kvinne, gå foran og sette ham opp med din venn og få to personer som du bryr deg om lykkelig.

Vær sikker på at din ex er over deg før du setter ham opp med din venn. & nbsp; Selv om du kan ha forlatt forholdet fri for følelser mot din ex, det betyr ikke at han ikke fortsatt ønsker å være med deg. & Nbsp; Sette opp din venn og din ex kan være en god idé, men hvis han fortsatt er forelsket i deg, vil du bare ende opp med å skade din venn. & Nbsp; Snakk med din ex å være sikker på at han ikke har noen følelser for deg, og at dere begge er fornøyd bare å være venner. & Nbsp; Sørg for at han forstår at du er bra med ham dating andre mennesker (hvis du virkelig er), og at du faktisk oppmuntre den. & Nbsp; Hvis han oppfører seg merkelig mot deg som ønsker ham til å date eller innrømmer at han fremdeles kan ha følelser for deg, unngå noe som tyder på at han går ut med din venn. & Nbsp; Du skjønner & rsquo; t vil at noen skal bli skadet eller inn i en rotete situasjon som kan føre til at dere alle problemer senere.

Sørg for at både din venn og din ex er greit med å bli satt opp med hverandre. & nbsp; Noen ganger prøver vi å spille kamp maker og innser ikke at de to partiene er ikke så interessert i hverandre. & Nbsp; Snakk med både din venn og din ex, og sørge for at de selv ønsker å date hverandre. & Nbsp; Du kan sette alle opp for en ubehagelig situasjon hvis du tar initiativ og sette din venn og ex opp når verken har blitt spurt om hva de ønsker. & Nbsp; På den annen side, du også don & rsquo; t ønsker å sette to av dem opp hvis bare man er interessert fordi noens følelser vil trolig bli skadet. & Nbsp; Hvis vennen din viser interesse for din ex eller vice versa, bare sørg for at det & rsquo; s greit med den andre parten at du setter to av dem opp. & Nbsp; Da vil du spare deg noen forlegenhet så vel som din venn og ex. & nbsp;

Vet at kampen å gjøre din venn med din ex kan føre til problemer i vennskap. & nbsp; Det er en grunn til din ex er din ex, og hvis du ikke var fornøyd med ham, kan din venn ikke være enten. & Nbsp; Snakk med din venn på forhånd om denne situasjonen og sørge for at å sette henne opp med din ex ikke kommer til å forårsake noen problemer mellom dere to hvis ting for henne ikke fungerer. & Nbsp; Men vennen din har sannsynligvis allerede vet alt om ditt forhold til din ex og forstår problemene du hadde i forholdet. & Nbsp; Bare sørg for at hun ikke kommer til å klandre deg hvis forholdet mellom henne og din ex ikke fungerer. & Nbsp; La din venn vite at mens du har lyst til å sette henne og din ex opp, trenger du ikke ønsker å bli satt i midten av eventuelle problemer de har med hverandre. & Nbsp; Hvis du tror du setter din venn opp med din ex vil føre til et problem i ditt vennskap, er det best ikke å matche dem sammen.