Jerusalem Cross anheng et unikt og vakkert smykket

Kilden: Jerusalem Cross Pendant a Unique and Beautiful Jewelry Item

En stadig fasjonable element av smykker, Jerusalem kryss anheng er å finne et stadig økende antall forhandlere er villige til å hamstre hva som er i hovedsak et religiøst ikon.

The Jerusalem korset som et religiøst symbol dateres tilbake tusen år til tidspunktet for det første korstoget, og dermed gi Jerusalem krysser sitt andre navn som korsfarerne kors. Korset består av én stor gresk kors som har fire mindre versjoner i hvert av større tverr sin kvadranter. Symbolet for Jerusalem korset ble brukt på banneret utstedt av pave Urban II for troppene som ønsker å fange Jerusalem og Det hellige land.

Religiøse symboler har lenge blitt slitt som elementer av smykker, med St Christopher krysse og krusifiks veletablert elementer, og historisk har vært et symbol på ens tro. Kjøpere av Jerusalem kryss smykker selv kan være å lage et ideologisk statement, med korset som representerer de fem sårene til Jesus Kristus som led på korset på Golgata. Korset skjønt kanskje ikke en religiøs erklæring om brukeren, som Jerusalem kryss anheng er også et fashion statement, etter å ha gått utover de opprinnelige religiøse overtoner.

Som med kjøp av noen kryss anheng er det mange ting å vurdere når du kjøper en Jerusalem korset, selv om størrelse, stil og materiale er de mest vanlige betraktninger.

I dag den mest populære av Jerusalem kors smykker er vanlig sølv Jerusalem cross, mye av denne populariteten kommer gjennom Prisen er involvert i kjøpet. Jerusalem anheng kors er vanligvis produsert i gull, hvitt eller gult, samt sølv. Gull, spesielt 14K gull Jerusalem krysser, men er dyrere. Det er en pris som øker når edelstener, spesielt diamanter er lagt til avreise korset. Sølvet Jerusalem korset kan være tydeligere, men har en diskré verdi.

stil kloke Jerusalem kryss anheng har ikke mye variasjon, og de enkle fem korsene normalt være tilstrekkelig, selv om noen Jerusalem kors anheng er vedlagt. Det er også litt variasjon i størrelse når det kommer til Jerusalem korset, og mindre er sikkert mer populært blant kjøperne.

Om det er en mote element, eller en erklæring om religiøs tro, gjør Jerusalem kryss anheng for en utsøkt tillegg til noens smykker samling.