Late Summer bass fiske tips

Den engelske kilde: Late Summer Bass Fishing Tips

‘Summertime og livin ‘er enkelt. Fisk er Jumpin ‘…. ‘Dessverre, komponist Ira Gershwin fikk det galt i sin klassiske sangen’ Summertime ‘. Sensommeren kan være en vanskelig tid på året å gå etter bass. De er ofte ikke ‘hoppe’ i august i det hele tatt. Alltid pirkete om vanntemperaturer, kan bass være stormasket nær grunnere bredder. Men det tid for å bevege seg til overvintrings vannet ikke kommer til høsten, er så bass sportsfiskere fanget i mellom. Bassen er der, men du må gjøre en større innsats for å finne dem og få dem til å bite på sensommeren.


Lær Lake terreng

En av din beste følgesvenner i sensommer bass fiske er en nøyaktig Army Corps of Engineers kartet av noe stort vann du skal fiske i. En Corps kartet kan vise deg dybder og steder av undervanns kanaler hvor bass er mer sannsynlig å bli iscenesettelse i varmt dager.

Bruk en Fishfinder

En nøyaktig forskjøvet ekkolodd kan hjelpe deg å finne sensommeren fisk. Se etter thermoclines-steder hvor vanntemperaturer dramatisk overgangs og du vil vanligvis finner stor bass suspendert i disse sonene.


Seek Dybde

Bass er kaldblodige skapninger, slik at de ikke tåler høye vanntemperaturer i grunne farvann. Fiske på dypere vann-20 eller fot dypere-kan være svært produktiv. Fiske fra båt er nesten nødvendig i denne sammenheng. Du må være i stand til å komme lenger ut for å finne de kjøligere vann.


Bruk Deep-Water lokker

Rig for dype lokker samtidig du er avstøpning i dypere farvann. Litt tyngre sveiv agn, for eksempel, vil trenge ned til mer enn 20 fot før du hjul lokke tilbake mot båten. Ikke helt gi opp på grunnere topp agn men sondere dypet nøye før du bytter til en lettere, topp-spinner agn.


Modify Time of Day

Hvis du ønsker å fiske på sensommeren, vil du få mer bass og spare deg selv solbrenthet og heteslag ved å planlegge dine fisketurer for predawn og post-skumring. Før og etter at solen kommer opp eller går ned er gode tider for å forfølge bass i sommer. Nattfiske kan være spesielt effektivt.


Spør lokalbefolkningen for Advice

Hvis du fisker en innsjø som er nytt for deg, ta deg tid til å spørre agn butikk eiere og andre fiskere rundt båten landinger og dokker hva deres sene sommer taktikk er. Med mindre de er engasjert i en turnering, vil de fleste sportsfiskere være sjenerøse med råd og selv vise deg dagens varme steder på sjøen.


Lei en guide

Hvis din sensommer fisketur er svært viktig for deg og sjøen er nytt for deg, kan dette være en tid av året når du kan dra nytte av tjenestene til en profesjonell guide. En profesjonell guide kan koste deg flere hundre dollar for en tre- eller fire-timers tur, men din guide erfaring og kunnskap vil være uvurderlig.

Om denne forfatteren

En forfatter og entreprenuer i nesten 40 år har JE Myers et bredt og variert spekter av kompetanse i entreprenørskap, personlig datamaskin vedlikehold og design, og visuell og utøvende kunst. Myers er en selvlært dataekspert og eide en datamaskin salg og service selskap i fem år.