LIVESTRONG.COM Helse: Hva gjør en 10-Panel Drug Screen består av

Kilden til innlegget: LIVESTRONG.COM Health- What Does a 10-Panel Drug Screen Consist Of-

Oversikt

Arbeidsgivere og skoler kan kreve en 10-panel dopingtest som betingelse for sysselsetting eller aksept. Det er ingen føderale lover som forbyr narkotika testing, men noen stater har lover som begrenser testing av ansatte som ikke jobber i stillinger hvor narkotikabruk kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, ifølge US Department of Labor.


Identifikasjons

En 10-panel drug test skjermer for 10 stoffer som anses som ulovlig eller ulovlig. Når du tar en 10-panel dopingtest, det vil skjermen urinen for nylig bruk av amfetamin, barbiturater, benzodiazepiner, kokain, marihuana, metadon, methaqualone, opiater, Fensyklidin og propoksyfen, ifølge USA Sports Academy hjemmeside, Sport Journal. Den 10-panel dopingtest kan gis som en betingelse for sysselsetting, som et krav for å delta i visse programmer eller som en sjekk for student- og profesjonelle idrettsutøvere.


Funksjon

En 10-panel medikament skjermen måler tilstedeværelsen av visse stoffer i urinen. Forsøkspersonen gir en urinprøve, vanligvis i en nøye kontrollert miljø. Urinen blir deretter sendt til et laboratorium, der det er analysert for narkotika metabolitter-hovedsak rester av legemidler som forblir i systemet før de er fullstendig eliminert gjennom urinen. En 10-panel dopingtest resultat betyr ikke nødvendigvis måle dagens bruk-et rusmiddel positivt resultat betyr ikke at du brukte narkotika på tidspunktet for testen, bare at du har har brukt narkotika inkludert på panelet i den siste iden.

Misforståelse

En typisk 10-panel dopingtest legger metadon og propoxyphene til narkotika testet i åtte-panel dopingtest, men det gjør ikke skjermen for alle rusmidler. En 10-panel dopingtest viser ikke bruk av nikotin; hallusinogener som LSD, sopp, meskalin og peyote; sniffestoffer som maling, lim eller hårspray; anabole steroider; ecstasy eller hydrokodon.

Time Frame

Ifølge US Department of Labor, narkotika på en 10-panel medikament skjermen har ulike deteksjons vinduer som påvirker hvor lenge etter bruke de dukker opp på testen. Alkohol vanligvis bare dukker opp på en test for en til to timer; bruk av LSD dukker opp for ca åtte timer; heroin metabolitter vanligvis bare registrere i 24 timer; amfetamin, metamfetamin, metadon og morfin bruk kan oppdages i ca to dager; og barbiturat, Fensyklidin-også kjent som PCP-og kokainbruk dukker opp for mellom to og 10 dager. Marihuana bruk dukker opp i tre eller fire dager hvis bruken er tilfeldig; kroniske marihuana bruk registre på en 10-panel test for mye lenger.

Hensyn

Resultatene av en 10-panel medikament skjermen anses beskyttet helseinformasjon, ifølge til Department of Labor, som betyr at du må signere en utgivelse for informasjonen som skal deles med en utenforstående, som for eksempel arbeidsgiver. Fordi det er en ikke-invasiv test, er det ingen spesielle forberedelser og ingen risiko forbundet med testen.

Om denne forfatteren

Holly Roberts er en prisbelønt helse og fitness forfatter hvis arbeid har dukket opp i helse, livsstil og fitness magasiner. Roberts har også jobbet som redaktør for helse foreningen publikasjoner og medisinske tidsskrifter. Hun har vært en profesjonell skribent for mer enn 10 år og har en BA på engelsk og en MA i litteratur.