beste måten å miste ekstra vekt med en Lap-Band

Den engelske artikkelen: Best Way to Lose Extra Weight With a Lap-Band

Oversikt

Justerbar gastric banding, eller Lap-Band kirurgi, er en prosedyre som kan hjelpe overvektige personer miste en betydelig mengde av sine overskytende kroppsvekt. I en Lap-Band US klinisk studie, pasienter mistet et gjennomsnitt på 36 prosent av sin overvekt innen tre år. Ti prosent av pasientene mistet 75 prosent eller mer overflødig kroppsvekt, mens 5 prosent opplevde minimal eller ingen vekttap. Hvor mye vekt du mister avhenger i stor grad på postoperative kosthold og livsstilsvaner. Ifølge fedmekirurg Dr. Carlos Barba, er nummer én grunn for vekt-tap kirurgi svikt mangel på engasjement for å vedta en sunnere livsstil. For å maksimere sjansene for suksess med en Lap-Band, følg legens instrukser knyttet til kosthold, aktivitetsnivå og andre helsefaktorer.


Trinn 1

Opprettholde et sunt kosthold. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Din Lap-Band vil forenkle dette ved å begrense kaloriinntaket, men å lage sunn mat valg vil gjøre prosessen enklere. Mange av de matvarene du spiste i det siste vil nå bli forbudt eller kan også føre til mavesmerter som kvalme, oppkast eller halsbrann. Du må redusere eller eliminere inntaket av fastfood, frityrstekte matvarer og matvarer som inneholder mye sukker, slik som godteri og bakevarer.


Trinn 2

Hold deg til en øvelse plan. Selv med en Lap-Band, hvis du opprettholder en stillesittende livsstil, vil du ikke miste så mye vekt eller gå ned i vekt så raskt som pasienter som er mer aktiv. Du kan gjenoppta ditt treningsprogram seks uker etter operasjonen. The American College of Sports Medicine anbefaler at øvelsen rutine i utgangspunktet fokusere på aerob trening. Aerobic aktivitet forbrenner mest kalorier og er en enkel utgangspunkt for økt aktivitet, selv om du har vært mest stillesittende i det siste. Ifølge American Heart Association, den enkleste og mest effektive måten å starte et treningsprogram er å bare begynne å gå. Som du gå ned i vekt og få utholdenhet, innlemme motstand og fleksibilitet trening inn i rutinen.


Trinn 3

Delta i en støttegruppe. Ifølge University of Maryland Medical Center, deltar støtte økter med helsepersonell og andre fedmekirurgi øker direkte sjansene for suksess etter vekt-tap kirurgi. I en fedmekirurgi støttegruppe, er du omgitt av andre som forstår og støtter dine mål, kan hjelpe deg å danne et nytt forhold til mat, og kan gi deg ressurser for å ivareta alle områder av din helse og velvære. Noen støttegrupper kan tillate din ektefelle eller signifikante andre til å delta for å sikre at du får den nødvendige emosjonelle støtte i din personlige relasjoner.

Om denne forfatteren

Karen Eisenbraun har vært å skrive profesjonelt siden 2004. Hun har skriving og redigering erfaring innen reise, skjønnhet, utendørs sport, yoga og helse og fitness emner. Eisenbraun arbeid har dukket opp på nettsteder som Healthy Theory, Grønn Diva mamma, Trails og MyBigLife. Hun har en Bachelor of Arts i engelsk fra Knox College.