Blå Topaz Smykker

Artikkelens kilde: Blue Topaz Jewelry

Den klarhet og naturlig enkelhet av den sjeldne blå topas sett i blå topas smykker er intet mindre enn fantastisk. Selv om teknologien har kommet veldig langt, har det ennå ikke kommet for å mestre uforutsigbare skjønnheten av en naturlig blå topas. En merkbar forskjell oppstår mer spesielt med blå topas, når du får det i dagslys. Selv om de fleste topas perler vil se sitt beste under glødende lys, kommer blå topas levende når badet i sollys. Naturlige slutninger er en sjeldenhet i og ofte bare skje i rosa og rødt topas.

En topas i et strålende kutt har blitt forvekslet med en diamant på grunn av sin gnisten og klarhet. Fremme av teknologi har ført til at de sjeldne og verdifulle edelstener som blå topas sett i blå topas smykker kan kuttes i strålende kutt og selv billion snitt med den høyeste grad av nøyaktighet. Dette betyr at en perle vil reflektere og brekker fra sine mange fasetter uansett hvilken vinkel du ser den fra.

Topaz er offisielt perle av Texas og Utah og med god grunn. Den sjeldne rekke blå topas er funnet i prekambrium granitt i Mason fylke, Texas i Llano heving. I middelalderen, ville de geistlige og kongelige slitasje gravert blå topas tewelry å fremme goodwill.

The King James versjon av Bibelen nevner topas i Exodus 28:17. Skjønnhet og renhet av en blå topas kan sees bedre på en større firkantet kutt stein. De lange og flate fasetter la lyset glir gjennom og spretter tilbake en nesten glødende himmel blå fra blå topas smykker. En klok smykker Crafter vil ofte sette denne flotte edelt gem på hvitt gull og omslutter den med diamanter. Noen lys som er bortkastet er spratt tilbake ut av hvitt gull og diamanter og tilbake i den blå topas. Innstillingen og steiner virkelig markere gems naturlige skjønnhet.

De varierende iboende kvaliteter av en naturlig blå topas betyr at selv når det er kuttet i mindre perler, vil det fortsatt satt på et show. Mindre edelstener satt sammen på blå topas smykker tiltrekke med sine unike lys brytningsegenskaper. Steinen vil vises lys i midten, og deretter flytte til mørke nyanser som uteksamineres lettere fra midten til kanten. Dette skaper en flott utstilling av nyanser av blått når lyset treffer den. Virkelig et opptog av naturens skjønnhet.