Komedoner Eliminere Treatment Mask

Innholdet kilde: Blackhead Eliminating Treatment Mask

Oversikt

nams skjema når sebum blir fanget innenfor en hårsekken. Når dette skjer, P. acnes, en bakterie som lever av sebum, kan begynne å over i hårsekken. Som follicle fylles med voksaktig olje (sebum) og bakterier, veggene av follikkelen blir stresset og, hvis unrelieved, til slutt rives. Når veggene brister, sender immunsystemet hvite blodceller til området for å ødelegge bakterier, og en syklus av infeksjon begynner. Eliminere plugg som gjør at Komedoner kan stoppe prosessen før skade på huden oppstår.


Exfoliating Masker

Når hudpleie fagfolk snakke om ‘mobilnettet omsetning’ og ‘cellular regenerasjon,’ de henviser til hvordan hudceller dannes i basal laget av epidermis og migrere oppover til de er synlige. Denne prosessen tar normalt ca 28 til 50 dager, og cellene gå gjennom en rekke endringer underveis. Etter den tid hudceller nå synlig laget av huden, har de døde og bli hard og tørr. Mens dette laget av døde celler gir beskyttelse til underliggende levende celler, hvis de døde cellene ikke slough av naturlig, de kan blande seg med talg, skitt og annet rusk å danne plugger som forårsaker hudormer. En maske som løsner og fjerner pluggene kan hindre plug-formasjon.

peeling masker løsne døde hudceller, slik at de slough av. Noen av disse maskene slipes forsiktig huden, slik som de som inneholder knust fersken groper, mens andre holder seg til de døde cellene og trekke dem av huden når de blir fjernet.


Enzym Masker

Exfoliating masker ta mange former. Frukt enzym masker er generelt ansett for å være effektive, men likevel irriterende. Frukten enzymer, som kommer fra slike frukter som papaya og ananas, forsiktig oppløse pluggene som forårsaker hudormer.


Desinfiserende Masker

Styring av bakterier som naturlig lever på huden kan bidra til å hindre hudormer fra å bli smittet. En 2007 klinisk studie med tittelen ‘The Effekt av 5 Percent Aktuelt Tea Tree Oil Gel i mild til moderat akne Vulgaris’ indikerer at tea tree olje, en eterisk olje destilleres fra bladene på Melaleuca treet, kan effektivt behandle akne vulgaris, eller vanlige kviser . Symptomene på acne vulgaris inkluderer hudormer.

Paula Begoun, forfatter av boken ‘The Complete Beauty Bible’, anbefaler en melk av Magnesia ansiktsmaske for desinfisering hud og kontrollere kviser. Denne masken krever bare ett produkt: unflavored melk av Magnesia. Det fungerer ved å absorbere overflødig olje på huden, og dermed minske sjansen for at hudormer vil danne.


Clay Masker

leire masker blir ofte brukt til å behandle hudormer og andre symptomer på akne. Clay trekker overflødig olje fra huden, som igjen reduserer kviser. Leire som brukes i ansiktsmasker inneholder kaolin, Fullers jord, Rhassoul, fransk grønn leire og bentonitt. ‘Backyard’ leire bør aldri brukes fordi leire kan inneholde mikroorganismer skadelig for hud, sprøytemidler eller kunstgjødsel.


Salisylsyre Masker

Salisylsyre er en nær slektning til den aktive bestanddel i aspirin. Masker som inneholder salisylsyre, som er en beta-hydroxy-syre, oppløse de plugger som forårsaker hudormer. Salisylsyre masker omfatter dem tilgjengelig over disk, gjennom hudpleie fagfolk og hjemmelagde masker som bruker aspirin. Personer med aspirin følsomhet eller allergi bør aldri bruke en salisylsyre maske.